Maaotteluista voitto, tasapeli ja tappio

Suomi (TU18) - Norja (TU18) 0-3 (0-0)
Liettua (PU18) - Suomi (PU18) 1-1 (0-0)
Liettua (PU18) - Suomi (PU18) 0-2 (0-0)

Vaikka vuosi alkaa olla pimeimmillään ja kotimaiset jalkapallosarjat paketoituna, maaottelupallo pyörii edelleen vinhaa tahtia. Suomen U18-maajoukkueet eli vuonna 2004 tai myöhemmin syntyneet ovat pelanneet maaotteluita niin pojissa kuin tytöissäkin.

Suomen tyttöjen joukkue kohtasi Norjan Eerikkilän urheiluopiston jalkapallohallissa tänään alkuillasta. Suomi pysytteli norjalaisten kyydissä yhden puoliajan, mutta toisella puoliajalla vastustajan kovuus tuli esiin. Suomi hävisi ottelun lopulta 0-3 (0-0). Ella Isaksen Opkvitne ja Kristian Louise Milne tekivät norjalaisten kaksi ensimmäistä maalia. Kolmas meni verkkoon Suomen pelaajasta.

Pojat olivat eilen ja toissapäivänä Liettuan vieraana. Molemmat ottelut pelattiin Liettuan jalkapalloliiton LFF:n omistaman harjoituskeskuksen stadionilla Kaunasissa.

Suomi voitti ensimmäisen ottelun 2-0 (0-0). Jälkimmäisessä ottelussa jouduttiin tyytymään tasapeliin 1-1 (0-0), kun isännät tekivät tasoitusmaalin lisäajalla.

Suomen osumat merkittiin Daniel Rökmanin (HJK), Rony Janssonin (HJK) ja Jesse Kilon (Hamburger SV) nimiin.