PalloTV - Vasara jatkaa Espoossa - kuudes kausi FC Hongan peräsimessä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.11.2021

Vasara jatkaa Espoossa – kuudes kausi FC Hongan peräsimessä

Vesa Vasara, 45, jatkaa espoolaisen FC Hongan päävalmentajana. Hänen sopimuksensa seuran kanssa on yksivuotinen. FC Honka solmi samalla jatkosopimuksia Vasaran valmennusryhmän kanssa - Riku Paularinne ja Sampo Koskinen jatkavat ahertamista Tapiolan urheilukeskuksessa kaksi seuraavaa vuotta kauden 2023 loppuun saakka.

Vasara on pitkän linjan valmentaja FC Hongassa. Hän aloittaa jo kuudennen kautensa seuran päävalmentajana. Tätä ennen hän toimi niin ikään FC Hongassa ensin reservijoukkue Pallohongan pää- ja sen jälkeen edustusjoukkueen apuvalmentajana. Ennen nykyistä pestiään hän ehti piipahtaa HJK:n apuvalmentajana.

– Vesa johtaa valmennustiimiä todella kovalla ja rautaisella osaamisella. Näen edelleen tiimin toiminnassa holistista rakkautta lajia ja arjen työntekoa kohtaan. Työmoraali, uuden oppiminen ja sisäinen haastaminen on sillä tasolla mitä haluammekin. Päättyneelle kaudelle valmennustiimi vaihtui varsin paljon ja nyt haluamme nähdä mihin tällä ryhmällä kaudella 2022 päästään, FC Hongan manageri Hexi Arteva kommentoi sopimusta seuran verkkosivuilla.

FC Hongan joukkue on rakentumassa hyvää vauhtia. Espoolaisilla on kasassa 16 sopimusta. Jatkajien joukossa ovat mm. Henri Aalto, Edmund Arko-Mensah, Lucas Kauffmann, Konsta Rasimus ja Duarte Tammilehto. Tapio Heikkilä, Timothy Murray, Demba Savage ja Darren Smith ovat varmoja lähtijöitä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: