PalloTV - Lahti korvaa Buwaldan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.11.2021

Lahti korvaa Buwaldan

Kokenut keskuspuolustaja Timi Lahti, 31, siirtyy FC Lahden riveistä IFK Mariehamnin paitaan. Sopimus kattaa tulevan kauden.

Lahti tulee paikkaamaan IFK Mariehamnin puolustuksessa olevaa aukkoa, joka syntyi, kun hollantilainen luottotoppari Robin Buwalda ilmoitti palaavansa kotimaahan. Loukkaantumisista kärsinyt Buwalda haluaa kuntouttaa itsensä iskuun, mutta perhesyyt ovat isoin vaikutin Buwaldan päätöksessä.

IFK Mariehamniin tuleva Lahti on Suomen mittapuulla liigajyrä. Hän on pelannut Veikkausliigassa viimeiset 12 kautta edustaen FC Hakaa, HJK:ta, Vaasan Palloseuraa ja FC Lahtea. Lahti pelasi pisimpään VPS:ssä, jota hän edusti kaudet 2014-2019.

- Kyse on rutinoidusta ja paikkansa vakiinnuttaneesta puolustajasta, joka tuo joukkueeseemme kokemusta ja vakautta, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi tiedotteessa uutta pelaajahankintaa.

- Hän on uhrautuva pelaaja, joka antaa aina kaikkensa kentällä. Hän tuo hyvän lisän joukkueeseen ja voimme jatkaa joukkueen rakentamista hänen ympärilleen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: