PalloTV - Liigacup palaa kalenteriin
TULEVAT PELIT:

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.11.2021

Liigacup palaa kalenteriin

Veikkausliigajoukkueiden keskinäinen talvikilpailu Liigacup palaa kalenteriin. Paluu julkaistiin tänään, mutta se on ollut tiedossa jo hyvän aikaa ainakin yhden seurajohtajan lausunnon ja myöhemmin Suomen Cupin uudistusta koskevan uutisen perusteella.

Suomen Cupin uudistus onkin se kimmoke, joka palauttaa Liigacupin seurojen pelattavaksi. Koska cup palaa perinteiseen cup-muotoon eikä mahdollista enää kilpailukauden merkittävää pidentämistä, toteutetaan lisäottelut Liigacupin muodossa.

Liigacup pelataan kolmessa neljän joukkueen alkulohkossa. Lohkojen jälkeen pelataan puolivälierät, välierät ja finaali. Liigacup alkaa tammikuun puolivälissä ja on määrä päättyä 19. maaliskuuta mennessä siinä vaiheessa, kun liigaseurat tulevat mukaan Suomen Cupiin.

Liigacupia on pelattu vaihtelevasti vuosien varrella. Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1994. Edellisen kerran sitä pelattiin vuonna 2016, jolloin voittaja oli FC Lahti.

Artikkeliin liittyviä aiheita: