PalloTV - HIFK menettää toisenkin maalivahtinsa - Uusitalo jatkossa SJK:ssa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.12.2021

HIFK menettää toisenkin maalivahtinsa – Uusitalo jatkossa SJK:ssa

Talous- ja omistusasioiden selvittelyyn viime aikoina keskittyneen HIFK:n maalipuiden väli näyttää tällä hetkellä tyhjältä. Markus Uusitalo siirtyy pääkaupungin humusta Pohjanmaan lakeuksille SJK:n paitaan. Uusitalon sopimus on 1+1 -vuotinen.

Uusitalo jakoi liigaotteluiden torjuntavastuun puoliksi AC Ouluun siirtyneen englantilaisvahti Calum Wardin kanssa. Sen sijaan Suomen Cupin otteluissa vastuu oli kokonaan Uusitalolla.

Uusitalo pelasi HIFK:ssä lainasopimuksella - hänen edustusoikeutensa oli kasvattiseura FC Hongassa, jossa 24-vuotias veräjän vartija pelasi kuusi Veikkausliigaottelua kaudella 2020. Tätä ennen Uusitalo oli neljä vuotta HJK:n organisaation mukana. Eniten vastuuta Klubissa hän sai kaudella 2017, jolloin Uusitalo pelasi 12 liigaottelussa.

Espoosta lähdön jälkeen Uusitalo muutti Vaasaan. VPS:n riveissä hän ei kuitenkaan saanut peliaikaa. Kokemus jäi muutamaan Kakkosen otteluun FC Kiiston paidassa.

– Tosi mageeta päästä SJK:hon ja hienoa päästä näin hienoihin olosuhteisiin harjoittelemaan ja pelaamaan, Uusitalo hehkuttaa SJK:n lehdistötiedotteessa.

– Kyllähän tähtäin tietenkin on ulkomailla, ja että pääsisin mahdollisimman pitkälle omalla urallani. Minulla on omat tavoitteeni joita en ala sen tarkemmin avaamaan, mutta aion tehdä parhaani niiden saavuttamiseksi.

Uusitalo on jo neljäs nimi, joka siirtyy HIFK:stä SJK:hon. Seura palkkasi valmentajakseen HIFK:iä vetäneen Joaquín Gómezin, jonka perässä ennen Uusitaloa tulivat myös Jake Dunwoody ja Matej Hradecky.

Artikkeliin liittyviä aiheita: