PalloTV - SJK täydensi maalivahtiosastoaan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.12.2021

SJK täydensi maalivahtiosastoaan

SJK:n pelit tulevan kauden liigassa eivät näyttäisi kaatuvan maalivahteihin. VPS:ssä pelannut Tuomas Pöyhönen on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen seinäjokelaisseuran kanssa. Pöyhönen täydentää SJK:n maalivahtiosaston lukumääräksi kolme pelaajaa. Taso on kova, sillä Pöyhösen lisäksi ruotuun kuuluvat myös Seinäjoella jatkava Jesse Öst ja sinne siirtynyt HIFK:n Markus Uusitalo.

Pöyhönen on pääkaupunkiseudun pelaajatehtaan kasvatti. Hän aloitti pelaamisensa Käpylän Pallossa ja jatkoi sitä ensin HJK:n junioreissa sekä sen jälkeen Klubi 04:ssä. Pöyhönen siirtyi Vaasaan, jossa hän pelasi viimeiset kaksi kautta. Edellinen kausi meni enemmän harjoittelun merkeissä - Pöyhönen pelasi vain kahdeksassa Ykkösen ottelussa. Peliaika tuli Kakkosessa VIFK:n paidassa ja Kolmosessa VPS Akatemiassa.

Täksi kaudeksi Pöyhönen mursi itsensä pelaavaan kokoonpanoon. Loppukaudesta torjuntavastuu oli kuitenkin Teppo Marttisella, jonka ottelumääräksi tuli kymmenen ja Pöyhösen 17.

– Kokonaisuudessa olen VPS-vuosiin todella tyytyväinen. Siirryin sinne tosi nuorena, mutta pääsin kuitenkin aika hyvin pelaamaan. Etenkin viime kaudella pääsin pelaamaan suurimman osan otteluista, ja kun kausi päättyi sarjanousuun, niin olen kyllä tyytyväinen, Pöyhönen kommentoi SJK:n kotisivuilla.

SJK:sta hän hakee uusia haasteita ja ponnahduslautaa isompiin ympyröihin.

– Ensin täytyy tietenkin vakiinnuttaa pelipaikka Veikkausliigassa, mutta isossa kuvassa tähtäimet on suunnattu Euroopan kovien jalkapallomaiden pääsarjoihin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: