PalloTV - Viitala astuu Moisanderin saappaisiin
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.12.2021

Viitala astuu Moisanderin saappaisiin

FC Inter on allekirjoittanut kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Walter Viitalan kanssa. Viitala lähtee maalivahtina täyttämään uransa lopettaneen Henrik Moisanderin jättämiä saappaita.

Viitala on kokenut kolmikymppinen maalivahti, jonka pelaajapolku on poikennut myös ulkomaiden puolella. Maarianhaminassa voitetun Suomen mestaruuden jälkeen hän siirtyi Tanskaan Viborg FF:ään. Sen jälkeen Viitalan matka jatkui Malmö FF:ään ja Sandefjordiin.

Ennen ulkomaille lähtöään Viitala pelasi loistokauden IFK Mariehamnissa. Suomen mestaruuteen päättyneen vuoden aikana hän torjui 18 nollapeliä. Viitala lähti kierrokselleen pääkaupunkiseudulta, jossa hän pelasi FC Hongassa ja Helsingin IFK:ssa.

Viitala palasi Norjasta SJK:n paitaan kaudeksi 2020. Peliaika seinäjokelaisten riveissä on kuitenkin jäänyt vähiin. Toissa kaudella hän pelasi vain kahdeksan ottelua ja loukkaantuminen pilasi viime kauden.

– Viime kausi jätti paljon hampaankoloon. Luvassa oli iso rooli SJK:ssa, mutta loukkaantuminen keväällä juuri Interiä vastaan vesitti käytännössä koko kauden, Viitala kommentoi FC Interin kotisivuilla.

– Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Mieli on kirkas ja tavoitteet korkealla. Hieno mahdollisuus päästä nousemaan taas omalle tasolle.

Viitalan aisaparina toimii nuori Matias Riikonen, joka siirtyi Ilveksen paidasta Aurajoen rannoille.

Artikkeliin liittyviä aiheita: