PalloTV - Moussa palaa Israelista Tampereelle
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.12.2021

Moussa palaa Israelista Tampereelle

Ilveksessä aikaisemmin pelannut Yusif Moussa palaa Tampereelle. Nigerin maajoukkueessakin useaan otteeseen esiintynyt Moussa on tehnyt seuran kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

Moussa viihtyy kaikkein parhaiten keskikentän keskellä, jonne Ilves on hakenut aktiivisesti vahvistuksia. Päävalmentajana ensimmäisen täyden kautensa aloittava Toni Kallio on tyytyväinen sopimukseen.

– Meillä oli selkeä tarve löytää keskialueelle vahvistusta. Lähdimme selvittämään Yusifin tilannetta ja onneksemme hän oli saatavissa ja kiinnostunut palaamaan meille. Tiedämme hyvin tarkasti, millainen pelaaja hän on ja hänestä tulee olemaan meille paljon iloa tulevan kauden aikana, Kallio kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

– Yusif on hyvin monipuolinen keskikenttäpelaaja. Hän on taitava pallon kanssa ja hän omaa hyvän pelikäsityksen. Juoksuvoimansa ansiosta hänestä saa erittäin hyvän box-to-box pelaajan, mutta tämän lisäksi häntä pystyy käyttämään monessa erilaisessa roolissa keskikentällä, Kallio analysoi tuoreen hankinnan vahvuuksia.

Moussa palaa Tampereelle innostunein mielialoin.

– Ilveksestä oltiin minuun yhteydessä ja kerrottiin uusista tuulista sekä seuran strategiasta. Intohimo rakentaa menestyvä joukkue paistoi selvästi läpi, joten oli helppo päätös palata tänne takaisin. Haluan olla mukana rakentamassa menestyvää joukkuetta. Valmennus tietää vahvuuteni ja varmasti osaa käyttää minua siinä roolissa, missä palvelen joukkuetta parhaiten, Moussa sanaili Ilveksen verkkosivuilla.

– Omalla pelipaikalla tai roolilla ei ole niinkään väliä, vaan sillä että joukkue menestyy.

Moussa pelasi Ilveksessä kausilla 2019 ja 2020. Hän lähti Tampereelta Israelin liigassa pelanneeseen Bnei Yehudaan, mutta telavivilainen seura putosi sarjaporrasta alemmaksi jäätyään vain pisteen päähän säilymisestä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: