PalloTV - Haka hankki TPS:n runkopelaajan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.12.2021

Haka hankki TPS:n runkopelaajan

FC Haka on julkistanut ensimmäisen uuden hankintansa. Atte Sihvonen siirtyy kahden vuoden sopimuksella TPS:stä Hakan paitaan Valkeakosken Tehtaankentälle.

Sihvonen on 25-vuotias pelaaja, joka voidaan istuttaa joko keskikentän pohjalle tai keskuspuolustukseen. Viime kaudella hän pelasi yhtä vaille kaikki Ykkösen ottelut TPS:n riveissä - jokaisen aloituskokoonpanossa ja vain kuudessa tullen vaihtoon kesken pelin.

Sihvonen lähti maailmalle TPS:stä, mutta pelasi sen riveissä ensimmäiset miesten ottelut vasta viime kaudella. Sitä ennen hän edusti järjestyksessään Åbo IFK:ta, Maskun Palloseuraa, Salon Palloilijoita, Ekenäs IF:ää ja kaudet 2019-2020 Rovaniemen Palloseuraa pelaten Veikkausliigaa.

Sihvonen on mieluinen vahvistus FC Hakan valmentajalle Teemu Tainiolle. Hän oli iskenyt silmänsä turkulaiseen jo aikaisemmin.

– Atte on hyvä kahden suunnan pelaaja. Pallovarma kaveri, joka pystyy pelaamaan sekä keskikentän pohjalla että topparina. Häntä mietittiin jo kesällä vähän, mutta silloin se ei ollut vielä mahdollista. Hyvä, että saimme hänet nyt, Tainio kommentoi FC Hakan lehdistötiedotteessa.

Omien sanojensa mukaan Sihvonen hakee Valkeakoskelta isoa roolia.

– Haluan nousta tässä joukkueessa johtavaksi pelaajaksi. Olen 25-vuotias, joten aika kauan tässä on tullut pelattua ja kokemusta on tullut sieltä sun täältä. Haluan nousta täällä avainpelaajaksi ja kokoonpanoon.

Omista vahvuuksistaan, joilla hän aikoo Hakaa auttaa menestymään, Sihvonen on tietoinen.

– Olen aika rauhallinen pallon kanssa ja mielestäni minulla on hyvä syöttövalikoima. Puolustussuuntaan liikun aika laajasti. Paljon riistoja, pääpalloja ja kaksinkamppailuja, niissä olen aika vahvoilla. Ne ovat ehkä vahvuuteni.

– Olen pelannut viime kaudet enemmän keskikentällä ja se tuntuu tällä hetkellä luonnistuvan paremmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: