PalloTV - HIFK:lle nimitettiin uusi hallitus
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.12.2021

HIFK:lle nimitettiin uusi hallitus

Tausta-asioiden kuntoon saattamiseen viime aikoina keskittyneen HIFK:n taustayhtiö on saanut uuden hallituksen. HIFK Fotboll Ab:sta enemmistöosuuden ostaneen yhtiön Oy Stadin Tähdet Ab:n omistajista Heikki Pajunen, Heikki Lehmuskoski ja Janne Räsänen nousevat uuteen hallitukseen.

Hallitukseen on valittu myös liuta muita kovia nimiä. Uusia jäseniä ovat entinen jalkapalloilija ja nykyinen urheilutoimittaja Tero Karhu, urheilumarkkinoinnin ammattilainen Sami Verno ja Veikkausliigan entinen toimitusjohtaja Jan Waldén. HIFK:ssä pitkään sekä jalka- että jääpalloa pelannut Peter Standertskjöld-Nordenstam jatkaa hallituksen jäsenenä.

HIFK:n omistusjärjestelyiden kasvoiksi nousseen Pajusen mukaan uuteen hallitukseen haettiin osaajia erilaisilta aloilta.

– Hallitukseen oli tärkeä saada mukaan osaamista monilta eri sektoreilta ja ihmisiä, joilla on intohimoa ja kykyä kehittää seuraa laaja-alaisesti yhteistyössä seuran eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Tässä olemme mielestäni onnistuneet, Pajunen kommentoi HIFK:n kotisivuilla.

Pajusesta tulee myös uuden hallituksen puheenjohtaja. Hänen mukaansa hallituksen tärkein tehtävä on nyt suunnitella tulevaisuuden toimintalinjat ja varmistaa resurssit kasvulle.

– Tarkoituksena on rakentaa urheilullisesti ja taloudellisesti menestyvä seura, joka on myös vahva yhteiskunnallinen toimija. Muutos ei kuitenkaan tapahdu hetkessä ja vaatii pitkäjänteisyyttä sekä voimakasta eri sektoreiden ja ihmisten välistä yhteistyötä.

HIFK aikoo tiedottaa tilanteestaan lisää lähipäivinä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: