Pennanen palaa Suomeen – Pitkä sopimus Ilveksen kanssa – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.12.2021

Pennanen palaa Suomeen – Pitkä sopimus Ilveksen kanssa

Petteri Pennanen palaa Suomeen. Hän on tehnyt pitkän, 3+1 -vuotisen sopimuksen Tampereen Ilveksen kanssa. Pennanen siirtyy Ilvekseen Yhdysvalloista, jossa hän edusti kalifornialaista Sacramento Republic FC:tä päättyneellä kaudella. Pennanen oli joukkueen kapteeni. Republic FC pelaa United Soccer League -organisaation pääsarjassa Championshipissä, jonka USA:n liitto katsoo maan toiseksi korkeimmaksi sarjatasoksi heti Major League Soccerin jälkeen.

USA:n lisäksi Pennanen on pelannut ulkomailla Hollannissa, Puolassa ja Indonesiassa. Kotimaassa hän on edustanut kolmea eri Palloseuraa - kasvattiseuraansa KuPS:ia, TPS:ää ja hetken myös RoPS:ia. Pennanen voidaan tulkita Veikkausliigan jyräksi. Hän on pelannut 251 ottelua ja tehnyt 44 liigamaalia. Pennasen parhaita kausia olivat vuodet 2018 ja 2019. Hän voitti KuPS:n paidassa Suomen mestaruuden 2019 ja teki edellisellä kaudella maaliennätyksensä, 12 osumaa.

Ilveksen ja Pennasen väliset neuvottelut olivat pitkät mutta käytiin positiivisessa hengessä.

– Aloitimme keskustelut Ilveksen kanssa jo syyskuussa ja heti ensimmäisestä keskustelusta tuli hyvä fiilis siitä, mihin suuntaan Ilveksessä ollaan asioita viemässä. Reilu kuukausi sitten kävin Tampereella tutustumassa seuraan ja ihmisiin ja silloin kaikesta jäi tosi hyvä kuva ja tuli tunne, että täällä voin vielä kehittyä pelaajana ja samalla itselläni on paljon annettavaa myös joukkueelle. Moni asia täsmäsi tässä paketissa, Pennanen kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

– Uskon, että pystyn tuomaan paljon joukkueen päivittäiseen tekemiseen ja toimintaan sekä nostamaan oman esimerkkini avulla vaatimustasoa harjoituksissa. Pelillisesti omat vahvuuteni ovat ehdottomasti pallollisessa pelissä. Mitä enemmän saan olla pallossa, sitä paremmin pystyn hyödyntämään omia vahvuuksiani ja tulostakin tulee.

Artikkeliin liittyviä aiheita: