PalloTV - Oulu on Yaghoubin uusi osoite
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.12.2021

Oulu on Yaghoubin uusi osoite

AC Oulu sai joukkueeseensa etsimänsä puuttuvan keskikentän palasen, kun Mostagh Yaghoubi siirtyy HIFK:stä seuran riveihin. Pelaaja ei tule Ouluun vain piipahtamaan, sillä hänen sopimuksensa on kaksivuotinen.

Yaghoubi pelasi onnistuneen kauden viime kesänä. Hän kuului HIFK:n ja koko liigan parhaimmistoon, vaikka tilastoissa suoritus näkyikin ainoastaan kolmena maalina ja yhtenä maalisyöttönä. Tilastoihin kuului myös kolme yhteensä neljän ottelun mittaista pelikieltoa, jotka värikkäänä pelaajana niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin tunnettu Yaghoubi merkkautti tililleen.

Yaghoubin onnistuneesta kaudesta kertoo parhaiten Ruudun tähtipelaajakilpailu, jonka hän voitti. Yaghoubi sai 22 tähteä ja repi neljän tähden mittaisen kaulan toiseksi tulleeseen FC Interin Benjamin Källmaniin.

Yaghoubi pelasi HIFK:ssä kaksi kautta. Sitä ennen hänen seurojaan Suomessa ovat olleet mm. SJK, HJK, RoPS ja FC Honka. Ulkomailla hän on pelannut Kazakhstanissa, Latviassa ja Venäjällä.

Yaghoubi on siitä erikoinen huippujalkapallolija, että hän on pelannut samaan aikaan myös futsalin huipulla. Someron Voima sai nauttia Yaghoubin palveluksista neljällä eri kaudella. Kaudella 2018-19 hän pelasi 13 liigaottelua SoVo:n paidassa. Yaghoubi on pelannut myös muutaman A-maaottelun.

Yaghoubin siirrosta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Artikkeliin liittyviä aiheita: