PalloTV - Paluumuuttajien virta jatkuu - Raitala siirtyy Klubiin
TULEVAT PELIT:

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.12.2021

Paluumuuttajien virta jatkuu – Raitala siirtyy Klubiin

HJK on allekirjoittanut kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Jukka Raitalan kanssa. Kokenut 33-vuotias laitapuolustaja pelasi viimeksi Yhdysvaltain ammattilaisliigassa MLS:ssä edustaen Minnesota Unitedia.

Raitala palaa kotimaahan pitkältä ulkomaiden kiertueeltaan. MLS:ää hän pelasi Minnesotan lisäksi myös Montréal Impactissä (nykyinen CF Montréal) ja Columbus Crew'ssä. Sitä ennen Raitala kiersi Euroopan sarjoja Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Espanjassa ja Saksassa. Hänen seurojaan olivat mm. Osasuna ja SC Heerenveen. Raitala pelasi Suomessa HJK:ssa ja Klubi 04:ssä. Hänen kasvattiseuransa on keravalainen KP-75.

– Olen äärettömän iloinen sopimuksesta. Tuntuu hyvältä palata Helsinkiin tuttuun seuraan ja ympäristöön. Urheilullisesti nälkä on kova, haluan jatkaa seuran kehittämistä ja tuoda oman kokemukseni sekä arvoni seuraan, Raitala kommentoi omaa siirtoaan HJK:n verkkosivuilla.

– HJK:ssa on jatkuvasti nuoria ja lahjakkaita pelaajia, joiden kanssa pääsee tekemään töitä päivittäin ja puskemaan heitä eteenpäin. Silloin, kun olin itse nuorena täällä, niin täällä oli paljon kokeneita konnia, jotka jaksoivat hengittää niskaan. Olen tosi kiitollinen siitä.

Raitalan siirtyminen Klubiin jatkaa viime aikoina tutuksi tullutta nimekkäiden suomalaispelaajien kotiinpaluun ilmiötä. Raitalan lisäksi tähän joukkoon kuuluvat mm. Petteri Forsell, Petteri Pennanen, Tim Sparv ja Joona Toivio sekä naisten puolella Katriina Kuoksa ja Linda Sällström. Sparv tosin ilmoitti lopettavansa pelaamisen ja Sällström jatkaa uraansa taas ulkomailla, nyt Ruotsissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: