Rudakov palaa Veikkausliigaan Hongan paidassa – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.12.2021

Rudakov palaa Veikkausliigaan Hongan paidassa

FC Honka järjesti kannattajilleen mairean joululahjan, kun seura julkisti tehneensä pelaajasopimuksen venäläismaalivahti Maksim Rudakovin kanssa. Rudakov palaa Suomeen kahden kauden mittaisen tauon jälkeen. Pietarilaisen suurseuran Zenithin kasvatti pelasi HJK:ssa lainasopimuksella kaudet 2018 ja 2019.

Transfermarktin tietojen mukaan Rudakovin on FC Hongassa lainasopimuksella, joka päättyy tulevan kauden lopussa.

Rudakov siirtyy FC Honkaan Venäjän pääsarjassa pelaavan FK Rostovin paidasta. Hän pelasi HJK:n jälkeen myös Rotor Volgogradissa. Rudakov korvaa ykkösmaalivahtina yhdysvaltalaisen Timothy Murrayn, joka ei enää viiden kauden jälkeen jatka espoolaisten riveissä.

– Veikkausliiga on minulle tuttu sarja ja tunnen hyvin myös Hongan pelityylin. Ottelut Honkaa vastaan ovat aina olleet vaikeita ja nytkin kasassa on erittäin hyvä joukkue. Asetan itselleni aina korkeat tavoitteet. Haluan pelata korkealla tasolla ja auttaa joukkuetta menestymään ja sijoittumaan korkealle sarjassa, Rudakov kommentoi FC Hongan verkkosivuilla.

Ahlblad ja Heiskanen Klubi 04:stä FC Honkaan

Rudakov saa aisaparikseen 18-vuotiaan Mathias Ahlbladin. Hän kuului kaksi viimeistä kautta HJK:n organisaatioon pelaamalla Klubi 04:ssä. Ahlbladilla on kokemusta Kakkosesta myös FC Espoon paidassa. Viime kaudella hän pelasi vain kuusi kertaa virallisissa yhteyksissä - yhdessä Ykkösen, yhdessä Cupin ja neljässä nuorten SM-sarjan ottelussa.

Roope Paunio jatkaa FC Hongan kolmantena maalivahtina. Hän ja Ahlblad saanevat peliaikansa FC Hongan akatemiajoukkueessa.

FC Honka tiedotti tänään tehneensä sopimuksen Saku Heiskasen kanssa. Keskikenttäpelaaja palaa kasvattiseuraansa Klubi 04:stä, jossa Heiskanen pelasi loppukaudesta 2019 lähtien. Heiskanen on käynyt jo haistelemassa kansainvälistä tunnelmaa. Hän kuului useana vuotena TSG 1899 Hoffenheimin nuorisoakatemiaan, josta Heiskanen kävi pelaamassa Suomen sarjoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita: