PalloTV - Hongalle hollantilainen keskikenttäpelaaja
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.12.2021

Hongalle hollantilainen keskikenttäpelaaja

FC Honka on allekirjoittanut sopimuksen hollantilaisen Kevin Jansenin kanssa. Kokenut keskikenttäpelaaja tulee Espooseen Kyproksen pääsarjan nousijaseurasta PAEEK:sta.

Jansen on Feyenoordin juniorikoulun kasvatti. Hän pelasi uransa alkuvuosina Hollannin pääsarjaa Excelsior Rotterdamissa ja ADO Den Haagissa. Jansen on edustanut kotimaassaan myös NEC Nijmegeniä, SC Cambuuria, Quick Boysia ja FC Dordrechtiä. Hollannin ja Kyproksen lisäksi hän on pelannut Iranissa.

Honka on jo pidemmän ajan näyttänyt, että he todella haluavat minut seuraan. Haluan auttaa omalla panoksellani seuraa menestymään ja taistelemaan mahdollisimman korkeista sijoituksista Veikkausliigassa, Jansen kommentoi siirtoaan FC Hongan verkkosivuilla.

Kevin on tuo keskikentällemme lisää kokemusta, johtajuutta ja laatua. Hän on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan keskikentällä eri rooleissa. Olemme seuranneet häntä jo pitkään ja olleetkin lähellä aloittaa yhteistyön jo parisen vuotta sitten, kommentoi puolestaan FC Hongan päävalmentaja Vesa Vasara.

Artikkeliin liittyviä aiheita: