PalloTV - Liigan muhkeimmat pensselit löytyvät nyt Vaasasta - Forsman VPS:n maalille
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.12.2021

Liigan muhkeimmat pensselit löytyvät nyt Vaasasta – Forsman VPS:n maalille

Veikkausliigan muhkeimpien viiksien tittelistä kisaava Oskari Forsman jatkaa peliuraansa. Myös lopettamista pohtinut 33-vuotias maalivahti on tehnyt pelaajasopimuksen Vaasan Palloseuran kanssa. Viime kauden hän pelasi IFK Mariehamnissa.

Forsmanin lähtö Ahvenanmaalta oli pitkään selvää, sillä hän halusi perhesyistä mantereelle ja mitä pohjoisemmaksi sen parempi. Somehuhut veivät Forsmania pitkään AC Oulun maalille, mutta oululaisseura sai lopulta Calum Wardin verkkoonsa.

Forsman on tyytyväinen valintaansa ja odottaa myös menestystä.

– Odotan innolla uutta projektia VPS:n kanssa, hieno haaste edessä ja mies on maireana nyt. Näen, että joukkueella on mahdollisuudet yläsarjaan, Forsman kommentoi sopimuspaperiaan VPS:n verkkosivuilla.

Forsman on yksi Veikkausliigan kokeneimpia pelaajia. Hän pelasi ensimmäisen liigaottelunsa FC Interin paidassa jo vuonna 2007. Forsmanin debyytti päättyi Valkeakosken Tehtaankentällä 0-1 tappioon FC Hakalle.

Interissä vietettyjen vuosien jälkeen kotimaan kentät tulivat Forsmanille tutuksi. Hän on pelannut Veikkausliigaa myös RoPS:ssa, PS Kemissä, FC Lahdessa ja viimeiset kolme kautta IFK Mariehamnissa. Liigaotteluita tilillä on 148. Forsmanin edustamia Ykkösen seuroja ovat olleet FC KooTeePee, OPS-jp ja TPS.

Teppo Marttinen toimii Forsmanin aisaparina. Viime kauden toinen maalivahti Tuomas Pöyhönen jatkaa uraansa Seinäjoella.

Artikkeliin liittyviä aiheita: