PalloTV - HIFK hankki FC Interistä tutun hollantilaistopparin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.01.2022

HIFK hankki FC Interistä tutun hollantilaistopparin

Hollantilainen toppari Daan Klinkenberg on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa. Klinkenberg on tuttu pelaaja Suomen kentiltä. Hän pelasi FC Interissä 23 liiga- ja seitsemän cup-ottelua kaudella 2019. Turkulaisseura sijoittui silloin hopealle.

Klinkenbergillä ei ollut ennen HIFK:iä seuraa. Hän ja edellinen työnantaja, ruotsalainen Mjällby AIF purkivat pelaajasopimuksen viime vuoden elokuussa. Klinkenberg on pelannut myös Aalesunds FK:ssa Norjassa sekä kotimaassaan FC Volendamissa.

– Daan on molempijalkainen ja hyvän pelinlukutaidon omaava pelaaja, joka pystyy pelaamaan sellaista jalkapalloa, jota haluamme pelata tulevalla kaudella. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Daanin kaltaisen pelaajan mukaan joukkueeseen, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi seuran kotisivuilla.

Lönnströmillä pitää jatkossa kiirettä, sillä Klinkenbergin myötä HIFK:llä on kasassa vasta seitsemän pelaajasopimusta ja Liigacupin ensimmäinen ottelu odottaa jo reilun kolmen viikon kuluttua. Mosawer Ahadi, Jusif Ali, Jani Bäckman, Macario Hing-Glover, Sakari Mattila ja Felipe Sáez ovat Klinkenbergin ohella allekirjoittaneet pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa.

Lähtijöiden lista on pitkä. Kahdeksan pelaajaa on jättänyt punanutun - heidän joukossaan eniten Ruutu-tähtiä kerännyt Mostagh Yaghoubi sekä molemmat maalivahdit Markus Uusitalo ja Calum Ward.

Artikkeliin liittyviä aiheita: