PalloTV - HIFK hankki FC Interistä tutun hollantilaistopparin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.01.2022

HIFK hankki FC Interistä tutun hollantilaistopparin

Hollantilainen toppari Daan Klinkenberg on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa. Klinkenberg on tuttu pelaaja Suomen kentiltä. Hän pelasi FC Interissä 23 liiga- ja seitsemän cup-ottelua kaudella 2019. Turkulaisseura sijoittui silloin hopealle.

Klinkenbergillä ei ollut ennen HIFK:iä seuraa. Hän ja edellinen työnantaja, ruotsalainen Mjällby AIF purkivat pelaajasopimuksen viime vuoden elokuussa. Klinkenberg on pelannut myös Aalesunds FK:ssa Norjassa sekä kotimaassaan FC Volendamissa.

– Daan on molempijalkainen ja hyvän pelinlukutaidon omaava pelaaja, joka pystyy pelaamaan sellaista jalkapalloa, jota haluamme pelata tulevalla kaudella. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Daanin kaltaisen pelaajan mukaan joukkueeseen, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi seuran kotisivuilla.

Lönnströmillä pitää jatkossa kiirettä, sillä Klinkenbergin myötä HIFK:llä on kasassa vasta seitsemän pelaajasopimusta ja Liigacupin ensimmäinen ottelu odottaa jo reilun kolmen viikon kuluttua. Mosawer Ahadi, Jusif Ali, Jani Bäckman, Macario Hing-Glover, Sakari Mattila ja Felipe Sáez ovat Klinkenbergin ohella allekirjoittaneet pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa.

Lähtijöiden lista on pitkä. Kahdeksan pelaajaa on jättänyt punanutun - heidän joukossaan eniten Ruutu-tähtiä kerännyt Mostagh Yaghoubi sekä molemmat maalivahdit Markus Uusitalo ja Calum Ward.

Artikkeliin liittyviä aiheita: