PalloTV - SJK vahvisti puolustusta
TULEVAT PELIT:

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.01.2022

SJK vahvisti puolustusta

Pablo Andrade on tehnyt pelaajasopimuksen SJK:n kanssa. Andrade oli seinäjokelaisseuran testattavana ja vakuutti valmennusjohdon kyvyillään. Andraden pelipaikka löytyy ensisijaisesti vasemman puolustajan tontilta, mutta hän pystyy pelaamaan myös laiturina.

– Andraden liittymisen myötä täydennämme tärkeän osa-alueen vasemmalta laidalta, jollaista olemme sille paikalle kaivanneet, SJK:n valmentaja Joaquín Goméz kommentoi Andraden tuloa seuran verkkosivuilla.

– Meillä on ennestään mukana pelaajia, jotka tuovat puolustuksen vasemmalle laidalle hiukan erilaisia vahvuuksia, kuten Martti Haukioja ja Serge Atakayi. Pablo on kuitenkin enemmän kokonaisvaltainen laitapuolustaja, joka on omimmillaan pallonhallinnassa ja samalla vahva puolustussuuntaan. Hän on myös varsin rohkea hyökkäyskolmanneksella, ja sitä haluamme nähdä pelissämme.

Andrade on lähtöisin Brasiliasta, mutta kotimaansa lisäksi hänellä on Espanjan passi. Andraden pelaajahistoriasta löytyy vahva kattaus eri seuroja molemmista maista. Hänen viimeisin seura oli Racing Santander, mutta viime kuukaudet Andrade on ollut ilman pelipaikkaa. Se ei Gomézia pelota.

– Tietenkin aina, kun tuodaan pelaajia uuteen ympäristöön, on mukana kysymysmerkkejä. Pablolla on ollut myös vaikea vuosi takanaan johtuen pääosin näistä erikoisista ajoista, joita elämme. Mutta olemme tutkineet tarkkaan hänen taustansa, vertailleet hänen ominaisuuksiaan muihin vaihtoehtoihin ja tänä jaksona joulukuussa, jonka hän oli meidän kanssamme täällä, olemme saaneet hänestä hyvän kuvan myös ihmisenä.

– Hän on pelaajana myös parhaassa iässä. Hänellä on paljon kokemusta, pelattuaan hyvällä tasolla, ammattimaisissa ja arvostetuissa seuroissa Espanjassa, Goméz sanoi SJK:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: