PalloTV - KuPS hankki ghanalaispelaajan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
07.01.2022

KuPS hankki ghanalaispelaajan

Kuopion Palloseura on allekirjoittanut kaksivuotisen pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Clinton Antwin kanssa. Ghanalainen laituri pelasi vuodenvaihteeseen saakka tanskalaisessa FC Nordsjællandissa, joka on tällä hetkellä kymmenentenä maan pääsarjassa Superligassa. Antwin peliaika jäi kuitenkin vähäiseksi ja sitä hän haki myös sarjaporrasta alempaa Esbjerg fB:stä, jossa hän pelasi välillä lainasopimuksen turvin.

Antwi on pelannut myös FC Nordsjællandin reservi- ja juniorijoukkueissa, jonne hän siirtyi kotimaastaan Right to Dream Academystä. Antwin uran kohokohta Tanskassa osui kauteen 2019-20, jolloin hän oli merkittävässä roolissa FC Nordsjællandin sijoittuessa kuudenneksi Superligassa.

Antwi on vasemman laidan pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin puolustajan, wing-backin kuin laitahyökkääjänkin tontilla.

KuPS kiinnitti 15-vuotiaan Otto Ruopin

Tämän viikon alussa KuPS uutisoi tehneensä pelaajasopimuksen 15-vuotiaan Otto Ruopin kanssa. Tuore sopimuspaperi pitää nuorukaisen KuPS:n paidassa kauden 2024 loppuun saakka.

Lahjakas kymppipaikan pelaaja pelasi viime kaudella KuPS:n junioreissa sekä enimmät ottelut farmiseura KuFu-98:n paidassa miesten Kakkosessa. Ruopin maaottelu-ura alkoi 25. elokuuta, kun Suomen U16-pojat kohtasi Viron.

Artikkeliin liittyviä aiheita: