PalloTV - FC Hakan haaviin kolme tulevaisuuden lupausta
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.01.2022

FC Hakan haaviin kolme tulevaisuuden lupausta

Siirtomarkkinoilla hiljaiseloa viettänyt FC Haka on tehnyt kolme sopimusta nuorten lupausten kanssa. Felix Lehtinen (18) ja Thomas Saarinen (17) tarttuivat Hakan haaviin seuran oman kasvatin Konsta Mervelän (17) lisäksi. Mervelän ja Lehtisen sopimukset ovat mallia 1+1. Saarinen allekirjoitti vain tämän kauden mittaisen pestin koskilaisten kanssa. Viime viikolla seura julkaisi 1+1 -vuotisen sopimuksen Elias Collinin (18) kanssa.

Lehtinen on maalivahti, jonka peliaika Ilveksen organisaatiossa jäi erittäin vähiin. Hän pelasi ainoastaan kaksi P20 SM-sarjan ottelua kesällä. Tässä valossa Lehtisen siirto uusiin ympyröihin on enemmän kuin looginen.

Saarinen pelaa keskuspuolustajan tontilla. Hän on kotoisin Valkeakosken naapurista Pälkäneeltä, joten Saarinen siirtyy tuttuihin ympyröihin. Hän pelasi Helsingissä viimeiset neljä kautta, joista kolme kului HJK:ssa ja viime kesä FC Kiffenissä. Lehtisen tavoin Saarisen peliaika Mustissa Hurmureissa jäi vähälle. Hän pelasi neljässä Kakkosen ottelussa.

Mervelä viihtyy topparina tai keskikentällä, joskin testijaksonsa aikana hän pelasi laitapuolustajana. Mervelä pelasi viime kaudella FC Hakan P20 SM-sarjajoukkueessa.

Collinin sopimus julkistettiin jo loppiaisen jälkeen. Puolustajana pelaava Collin on juniorikvartetin kokenein. Hän pelasi 20 ottelua Käpylän Pallon takalinjoilla Kakkosen A-lohkossa.

Uudet pelaajat pääsevät haistelemaan liigatason ympyröitä FC Hakan harjoitusringissä. Päävalmentaja Teemu Tainio lupaa peliajan seuran akatemiajoukkueessa.

– Nuorille on tärkeä saada luotua tarpeeksi haastava, mutta kuitenkin kehittävä urapolku ja peli-aikaa. Myös tässä suhteessa uusi Akatemia -joukkue on erinomainen lisä meille seurana, Tainio suunnittelee.

FC Hakalla on nyt 22 pelaajasopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: