PalloTV - FC Honka ja KuPS pelaajakaupoilla Saksassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.01.2022

FC Honka ja KuPS pelaajakaupoilla Saksassa

FC Honka ja Kuopion Palloseura ovat hankkineet riveihinsä uuden pelaajan. Hankinnat ovat faktoiltaan jopa hämmentävän yhteneväisiä julkaisuajankohtaa myöten. Kumpikin pelaajista ovat nuoria tulevaisuuden lupauksia, pelaavat keskikentän keskellä ja ovat Berliinissä kasvaneita Saksan kansalaisia. Transfermarktin mukaan jopa pelaajien agenttitoimisto on sama.

Fabio Schneider KuPS:aan...

KuPS:n hankkima pelaaja on 19-vuotias Fabio Schneider, joka saapuu Kuopioon 1. FC Union Berlinistä kesän siirtoikkunaan asti ulottuvalla lainasopimuksella. Tämän jälkeen seurat arvioivat tilanteen uudelleen.

Schneider on aito berliner, joka on edustanut vain kotikaupunkinsa seuroja. Hänen jalkapallouransa alkoi pienenä TSV Rudowissa ja jatkui myöhemmin Unionin juniorijoukkueissa. Schneiderin pelipaikka on keskikentän keskellä. Hän oli Kuopiossa testijaksolla ja antoi pelinäyttöjä valmennukselle Mikkelin harjoitusturnauksessa joulun alla.

– Hän on saanut hyvän jalkapallokasvatuksen. Hän on erittäin laadukas peruspelaaja, KuPS:n analyytikko Viki Savonen luonnehti uutta pelaajaa seuran verkkosivuilla.

...ja Florian Krebs FC Honkaan

FC Hongan uusi pelaaja on 22-vuotias Florian Krebs. Hän on kiertänyt kotimaataan hiukan enemmän kuin Schneider. Krebsin viimeisin seura on Borussia Dortmund, jonka kakkosjoukkueesta hän vaihtaa FC Honkaan. Krebs on edustanut myös Chemnitzer FC:tä ja Hertha Berliniä. Hertha ja BFC Alemania 1890 ovat Krebsin kasvattajaseuroja.

Florian on vielä suht nuori, teknisesti hyvä keskikenttäpelaaja, joka omaa erittäin hyvän oikean jalan. Tavoitteena on nyt tehdä töitä sen eteen, että hän on meille iso vahvistus tulevalla kaudella, FC Hongan päävalmentaja Vesa Vasara luonnehti pelaajaa FC Hongan verkkosivuilla.

Seuran manageri Hexi Arteva on pitkälti samoilla linjoilla.

– Krebs vahvistaa meidän keskikenttäämme ja tuo siihen leveyttä. Hän on lahjakas ja erittäin hyvänkokoinen nuori pelaaja, jonka oikea jalka pistää silmään.

Artikkeliin liittyviä aiheita: