PalloTV - Ylitolva jättää RoPS:n rauniot - Nuorten maajoukkuepelaaja Klubiin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.01.2022

Ylitolva jättää RoPS:n rauniot – Nuorten maajoukkuepelaaja Klubiin

HJK ja Miska Ylitolva, 17, ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen, jossa on optio seuraavasta vuodesta.

Vuonna 2004 syntynyt Miska Ylitolva siirtyy HJK:hon Rovaniemen Palloseurasta. Nuoresta iästä huolimatta Ylitolva on pelannut korkealla tasolla niin miesten Ykkösessä kuin Kakkosessa.

– HJK:ssa kaikki on mennyt hyvin. Olen päässyt hyvin mukaan edustusjoukkueen vauhtiin ja minut on otettu hyvin vastaan uutena pelaajana. Tavoitteena on päästä pelaamaan niin paljon kuin mahdollista, Ylitolva kommentoi HJK:n lehdistötiedotteessa.

Poikamaajoukkueissa hän on edustanut Suomea U15-, U16- ja U17-maajoukkueissa.

– Juoksuvoimainen Ylitolva on ikäluokkansa lupaavimpia pelaajia ja näkee, että hän on ollut hyvässä valmennuksessa Rovaniemen Palloseurassa. Nuorukainen on esiintynyt nyt edukseen edustusjoukkueen mukana ja ottaa varmasti seuraavan askeleen HJK:n organisaatiossa. Ylitolvan sopimus on osana isompaa kokonaisuutta, HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä luonnehti.

RoPS:n ja FC Santa Claus juniorien kasvatti Ylitolva jatkaa lukio-opiskeluita Mäkelänrinteen urheilulukiossa Helsingissä.

Mäkelänrinteen uusi Urhea-kampus on osa HJK:n ja Mäkelänrinteen lukion yhteistyötä. HJK ja Mäkelänrinteen lukio haluavat taata nuorille pelaajille toimiva malli yhdistää opiskelu ja ammattimainen harjoittelu.

– HJK ja Mäkelänrinteen urheilulukio ovat jo pitkään rakentaneen yhteistyössä toimivaa mallia, joka mahdollistaa nuorelle urheilijalle arjessaan yhdistää tasapainoisesti tavoitteellisen jalkapallon pelaamisen ja opiskelun. Uuden Urhea-kampus-olympiavalmennuskeskuksen valmistuminen avaa mahdollisuuden ottaa askelia vielä parempaan yhteistyöhön nuoren huippu-urheilijan kokonaisvaltaisessa tukemisessa. Tästä viimeisimpinä konkreettisina esimerkkinä ovat HJK:n nuorten maajoukkuepelaajien Aleksi Partasen ja Miska Ylitolvan sujuva siirtyminen osaksi tätä kokonaisuutta, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kommentoi yhteistyötä.

Lähde: HJK / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: