PalloTV - Nuorta energiaa FC Hakan keskikentälle
TULEVAT PELIT:

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.01.2022

Nuorta energiaa FC Hakan keskikentälle

FC Haka on allekirjoittanut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Oliver Whyten kanssa. Sopimuksen mitta on 1+1 -vuotinen. Whyte on seuran toinen uusiseelantailaispelaaja. HJK:sta lainalla ollut ja täksi kaudeksi pysyvästi Koskelle jäänyt Logan Rogerson on toinen.

Whyte on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka voi pelata niin keskellä kuin laidassakin. Hän rantautuu Suomeen kotimaansa Miramar Rangers AFC:stä, joka on muutoksen kourissa olevan Uuden-Seelannin pääsarjan puolustava mestari. Eurooppa ei ole kuitenkaan täysin tuntematon alue Whytelle. Hän on pelannut myös turkkilaisessa Istanbulsporissa ja portugalilaisen Rio Aven junioreissa.

– Agentillani on hyvä yhteys seuraan. Kuulin hänen kauttaan millaista joukkuetta tänne ollaan rakentamassa ja projekti kuulosti minusta erittäin houkuttelevalta, Whyte kommentoi Suomeen tuloaan FC Hakan verkkosivuilla.

– Meillä on nuori ja lahjakas joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa ja on nälkäinen tulevan kauden suhteen!

De Lucas ei lähdekään - Eurokuviot mönkään

FC Hakassa reilun kauden pelannut ja jo lähtijöiden joukkoon ilmoitettu Luiyi De Lucas jääkin Valkeakoskelle. De Lucasilla oli sopimustarjouksia niin Suomesta kuin Euroopastakin, mutta hän päätti lopulta allekirjoittaa vuoden mittaisen jatkosopimuksen Hakan kanssa.

– Tämä on seura, missä olen ollut onnellisin ammattilaisurani aikana niin kentällä kuin sen ulkopuolella, topparina pelaava De Lucas kertoi ratkaisunsa taustoista FC Hakan verkkosivuilla.

Whyten ja De Lucasin papereiden myötä FC Hakalla on nyt 24 pelaajasopimusta. Seura hakee edelleen joitakin vahvistuksia.

– Joukkueen rakennus edistyy pala palalta ja olen tyytyväinen tilanteeseen. Hyökkäykseen vielä etsimme selkeitä vahvistuksia. Verkot ja neuvottelut ovat taustalla käynnissä kokoajan, päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita: