PalloTV - Arciero jää Suomeen - FC Inter uusi seura
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.01.2022

Arciero jää Suomeen – FC Inter uusi seura

Seinäjoen Jalkapallokerhossa viime kauden pelannut argentiinalaispuolustaja Rodrigo Arciero jää Suomeen. Hän siirtyy FC Interin kokoonpanoon pitkällä, 2+1 -vuotisella, sopimuksella.

Arciero on puolustaja, joka pelaa mieluiten oikealla joko pakin tai wing-backin tontilla. SJK:ssa hän ehti olla yhden kauden, jonka aikana pelaajan tilille kertyi 22 Veikkausliigan ja neljä Suomen Cupin ottelua ilman maaleja. Suomi on Arcierolle ensimmäinen ulkomaan keikka. Kotimaassaan hän pelasi viidessä seurassa, joiden joukossa ovat mm. maan pääsarjassa pelaavat Club Atlético Patronato ja CA Banfield.

Arcieron kasvattaja on Argentiinan legendaarisimpiin kuuluva jalkapalloseura Boca Juniors.

Arcierosta tulee jo kolmas pelaaja, joka vaihtaa SJK:n turkulaisseuraan. Maalivahti Walter Viitala ja hyökkääjälupaus Joonas Lepistö vaihtoivat Pohjanmaan lakeudet Aurajoen rantaan jo aikaisemmin. Viitala ja Lepistö olivatkin yksi tekijä, miksi Arciero päätti allekirjoittaa sopimuksen Interin kanssa.

– Tunnen Walter Viitalan ja Joonas Lepistön. He sanoivat minulle, että ”tule tänne Rodri.”

Siirtyminen eteläamerikkalaisesta ympäristöstä suomalaiseen ei ole helppo käsitellä. Arciero uskookin, että hän pelaa viime kautta paremmin.

– Nyt tunnen liigan ja voin pelata paremmin. Minulla on Suomen kentiltä kokemusta 26 pelin verran, joka on tärkeää, Arciero kommentoi FC Interin verkkosivuilla.

FC Interin uusi päävalmentaja Miguel Grau on tyytyväinen tuoreimmasta hankinnasta.

– Hän on erittäin kilpailuhenkinen pelaaja. Hän osaa laitapelaamisen salat kokemuksensa myötä ammattilaisjalkapallosta sekä Veikkausliigasta. Rodrigo on erittäin tarpeellinen pelaaja meidän ryhmäämme, Grau kertoi FC Interin verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: