PalloTV - Kazakstan antoi isän kädestä - Mahdollisuus jatkopaikkaan olemassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.01.2022

Kazakstan antoi isän kädestä – Mahdollisuus jatkopaikkaan olemassa

Suomi - Kazakstan 2-6 (1-1)

Suomi koki ensimmäisen tappion futsalin EM-parketilla, kun se hävisi Kazakstanille rumin lukemin 2-6 (1-1). Kazakstan osoittautui juuri niin kovaksi kuin sen sijoitus UEFA:n maajoukkueiden rankingissa lupasikin.

Suomi pysyi ottelussa mukana toisen puoliajan alkuun saakka. Suomi kävi kaksi kertaa jopa johdossakin, mutta selkäranka katkesi asteittain toista johtomaalia seuranneen nopean tasoituksen jälkeen. Suomi menetti lopullisesti pelin, kun Kazakstan iski kolme maalia reilussa neljässä minuutissa toisen puoliajan puolivälissä.

Italiaa vastaan pelattuun otteluun verrattuna tämä oli huomattavasti fyysisempi. Pystypainissa suomalaispelaajat jäivät selvästi jalkoihin.

Miika Hosio ja Jani Korpela vastasivat Suomen maaleista. Arnold Knaub ja Birzhan Orazov osuivat Kazakstanille kahdesti, brassitaustainen maalivahti Leo Higuita sekä Azat Valiullin kerran.

Seinä jatkopaikan kohdalla ei noussut pystyyn, vaikka Suomi ottelun hävisikin. Viimeiselle kierrokselle jää jännitettävää ja pelattavaa, sillä Italia ja Slovenia tasasivat pisteet. Lohkon päätöskierroksella Suomen on voitettava Slovenia. Samaan aikaan Italia ei saa voittaa omaa otteluaan - Kazakstanin voitto tai tasapeli ovat käypää valuuttaa Suomen jatkopaikan kannalta.

Italian voittaessa Suomi ja Kazakstan päätyisivät tasapisteisiin. Maalierot ovat niin reilusti Kazakstanin puolella, ettei Suomella tässä tapauksessa ole kovin realistisia mahdollisuuksia jatkoon.

Suomen alkulohkon päätöspeli pelataan Amsterdamissa perjantaina.

Ma 24.1.2022, Groningen, MartiniPlaza
Suomi - Kazakstan 2-6 (1-1)
12:39 1-0 Miika Hosio
17:02 1-1 Birzhan Orazov
23:18 2-1 Jani Korpela
24:06 2-2 Leo Higuita
28:55 2-3 Arnold Knaub
31:03 2-4 Birzhan Orazov
33:09 2-5 Arnold Knaub
39:41 2-6 Azat Valiullin

Artikkeliin liittyviä aiheita: