PalloTV - Ikoselle sopimuksen pidennys ja matkalippu Helsinkiin

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.01.2022

Ikoselle sopimuksen pidennys ja matkalippu Helsinkiin

"Tärkeää on ottaa seuraava steppi futisuralla ja saada säännöllistä peliaikaa"

AC Oulun nuoriin lupauksiin kuuluva Lasse Ikonen on tehnyt seuran kanssa uuden jatkosopimuksen. AC Oulun kotisivujen mukaan Ikosen entinen sopimus oli päättymässä tämän kauden lopussa. Uusi paperi pitää Ikosen pelioikeudet oululaisseurassa kauden 2024 loppuun saakka. Sopimus sisältää vuoden option.

Uuden sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Ikonen pakkaa laukkunsa ja muuttaa Helsinkiin. Hän pelaa alkavalla kaudella IF Gnistanin keskikentällä Ykkösessä. Ikonen on kasvanut Kakkosesta ulos ja hän siirtyykin Helsinkiin peliajan sekä kehittävämpien ja haastavampien otteluiden perässä.

– Kävimme päävalmentaja Ricardo Duarten ja Lasse Ikosen kanssa keskustelun tulevaisuudesta viime vuoden lopussa, mikä olisi Lassen kannalta paras vaihtoehto tulevalle kaudelle. Ricardon ja minun ehdotus oli lähteä hakemaan peliaikaa Ykkösen joukkueesta, jossa olisi hyvä valmennus ja harjoitteluympäristö sekä edellytykset pärjätä sarjassa. Lasse suhtautui vaihtoehtoon positiivisesti, joten aloimme kartoittamaan mahdollista joukkuetta. Mielestämme kaikki nuo ominaisuudet täyttävä seura oli IF Gnistan, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kertoi lainasopimuksen taustoista AC Oulun verkkosivuilla.

– Olen älyttömän tyytyväinen uudesta sopimuksesta Lassen kanssa sekä myös siitä, että kaikki kolme osapuolta löysivät nopeasti yhteisymmärryksen lainasiirron hyödyistä.

Myös pelaaja itse on tyytyväinen sekä jatkosopimukseen että lainasiirtoon. Ikonen uskoo pelaavansa onnistuneen kauden Helsingissä ja palaavansa nälkäisenä kilpailemaan oululaisten keskikentän pelipaikoista kaudella 2023.

– Tärkeää on ottaa seuraava steppi futisuralla ja saada säännöllistä peliaikaa ykkösessä. Odotan, että pelaan Gnistanissa hyvän kauden ja tulen takaisin Ouluun valmiimpana pelaajana.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia