PalloTV - HIFK:lle portugalilainen vahvistus
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.01.2022

HIFK:lle portugalilainen vahvistus

HIFK ja portugalilainen André Farinha ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

HIFK ja portugalilainen André Farinha ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Farinha tulee seuraan Kyproksen toisella sarjatasolla pelaavasta ASIL Lysistä, jota hän ehti edustaa puolikkaan sarjakauden ajan. Farinha on pelannut kotimaansa ja Kyproksen lisäksi myös Gibraltarilla.

Farinha on pelipaikaltaan oikean laidan pelaaja, joka pystyy pelaamaan puolustajan ja laiturin tonteilla. Hän luonnehtii itseään taistelijaksi ja voitonnälkäiseksi.

– Olen äärimmäisen kilpailuhenkinen. Vihaan häviämistä, tai edes tasapelejä. Kentällä olen aggressiivinen, mutta myös hyvä kommunikoimaan. Haluan auttaa joukkuetovereitani aina, Farinha kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

Farinhan kilpailuhenkisyys lienee hyvästä, sillä se yhdistettynä pelaajan fyysisiin ominaisuuksiin saavat seuran johdon odottamaan pelaajalta paljon.

– Farinha on nopea pelaaja. Hän on yksi niistä pelaajista, joilta odotetaan hyökkäyssuuntaan vahvaa panosta, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi.

HIFK kertoi viime viikolla tehneensä pelaajasopimuksen PK-35:stä siirtyvän Eetu Puron kanssa. Hänen ja Farinhan myötä seuralla on nyt kasassa 14 pelaajasopimusta, joiden joukossa on seitsemän suomalaista, kaksi Suomen ja toisen maan kaksoiskansalaista, yksi brassi, yksi hollantilainen, yksi portugalilainen ja yksi espanjalainen. Macario Hing-Glover on USA:n ja Kiinan kaksoiskansalainen.

Pelaajasopimusten määrä on sellainen, että HIFK voi turvallisin mielin lähteä perjantaiseen Liigacupin avaukseen Turkuun. Liigacupissa saa käyttää kolmea testipelaajaa. Se tarkoittaa, että HIFK voi nimetä ilman reservi- tai junioriapuja 17 pelaajan kokoonpanon perjantaiseen otteluun - sillä olettamuksella, että kaikki ovat pelikunnossa ja edustusoikeusasiat reilassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: