PalloTV - Backaliden siirtyy Vaasan Palloseuraan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
31.01.2022

Backaliden siirtyy Vaasan Palloseuraan

Neljäs kausi Suomen kentillä.

Veikkausliigaan noussut VPS on vahvistanut keskikenttäänsä. VPS on tehnyt pelaajasopimuksen ruotsalaisen Gustaf Backalidenin kanssa. Sopimus on yksivuotinen, mutta se sisältää option kaudesta 2023.

Backalidenin pelipaikka on keskikentällä, jossa hän pystyy pelaamaan keskustassa tai pohjapelaajan paikalla. Hän kuvaa itseään pallovarmaksi joukkuepelaajaksi, jonka 186-senttinen vartalo varmistaa sen, ettei kaksinkamppailutappioita helposti tule.

– Olen hyvä etenemään pallon kanssa, ja syöttö- sekä kaksinkamppailupeli kuuluu myös vahvuuksiini, Backaliden kommentoi VPS:n verkkosivuilla.

Backalidenillä alkaa neljäs kausi Suomen kentillä. Hän siirtyi Ruotsin neljänneltä sarjatasolta IFK Mariehamnin vahvuuteen kaudeksi 2019. Hän viihtyi Saarella kaksi kautta, minkä jälkeen Backalidenin osoitteeksi vaihtui aivan toisenlainen maisema ja ilmapiiri Pohjanmaan lakeuksilla SJK:n palveluksessa. Ruotsissa hän pelasi Kvarnby IK:ssa ja IFK Malmössä.

Backalidenin vyöllä on 54 liigaottelua. Ne ovat pääasiassa kertyneet IFK Mariehamnin paidassa. Viime kaudella hänen ottelumääränsä SJK:ssa jäi 12:een.

Artikkeliin liittyviä aiheita: