PalloTV - FC Haka hankki kreikkalais-hyökkääjän
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
31.01.2022

FC Haka hankki kreikkalais-hyökkääjän

Zarokostasin edellinen seura USA:ssa.

FC Haka on solminut pelaajasopimuksen kreikkalaisen hyökkääjän kanssa. Seuran vahvuuteen liittyvän Stavros Zarokostasin sopimus on 1+1 -vuotinen.

Zarokostas on kreikkalainen, mutta ennen Suomeen saapumistaan hän pelasi pitkään Yhdysvalloissa. Zarokostasin viimeisin seura oli Charleston Battery, joka pelaa USA:n ammattilaissarjojen hierarkiassa toisella tasolla olevassa USL Championshipissä. Zarokostas pelasi 27 ottelua Charlestonin paidassa kaudella 2021.

Hyökkääjän toi Suomeen halu kokeilla siipiä Euroopan kentillä.

– Keskustelin agenttini kanssa toiveestani siirtyä Eurooppaan pelaamaan ja hän suositteli minulle muutamia joukkueita. Haka erottui joukosta, sillä vaikutti juuri minulle sopivalta, Zarokostas kommentoi FC Hakan verkkosivuilla.

Zarokostas pelasi koskilaisten paidassa Turussa, kun FC Haka kohtasi harjoitusottelussa TPS:n. Maalien makuun hän ei vielä päässyt, mutta Zarokostas uskoo nopeutensa ja suoraviivaisuutensa olevan hyödyksi FC Hakalle.

– Uskon, että näiden pelaajien ja valmennuksen kanssa, kehitykseni pelaajana tulee edelleen jatkumaan. Tuon energiaa kentälle, teen maaleja ja uskon, että tulen olemaan uhka vastustajalle missä vaiheessa peliä tahansa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: