PalloTV - Naisten cupin lohkovaihe huipentumassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.02.2022

Naisten cupin lohkovaihe huipentumassa

Arkistokuva ottelusta ONS - JyPK.

Kuva: Kari Väre

HJK ja PK-35 Vantaa varmoja puolivälieräjoukkueita.

Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen ratkaisuhetket ovat käsillä. Tässä viikonvaihteessa pelattiin kymmenen ottelua, joiden myötä yksi lohko kuudesta saatiin päätökseen ja kaksi lohkovoittajina puolivälieriin menijää ratkesi myös. Neljän lohkovoittajan ja kahden parhaana lohkokakkosena jatkoon pääsevän nimet ovat vielä auki.

D-lohko saatettiin loppuun kahdella murskatuloksella. PK-35 Vantaa nousi lohkovoittajaksi lyömällä paikallisvastustajansa VJS:n maalein 5-0 (3-0). Åland Unitedille jäi lohkokakkosen paikka, vaikka se murskasi HJK:n B-tyttöjoukkueen 8-1 (5-0). Monica Hagström osui neljästi ja Jyväskylästä hankittu Riikka Lilja kahdesti. United on vahvoilla lohkokakkosten vertailussa. Kuuden pisteen lisäksi sillä on tukenaan vahva maaliero 16-4.

HJK oli yllättävissä vaikeuksissa Ykkösessä pelaavan TPS:n kanssa. Turussa pelattu ottelu oli varttia ennen loppua vielä TPS:n hyväksi 2-1, mutta sitten alkoi hattutemppuun ja lopulta Klubin 4-2 (1-1) voittoon johtanut Ria Karjalaisen show. Karjalaiselta kului vain 11 minuuttia kolmen maalin viimeistelyyn. Lohkosta on vielä yksi ottelu pelaamatta, mutta siinä pelaavat joukkueet eivät saa HJK:ta kiinni.

C-lohkossa tie on auki FC Hongalle. Espoolaisjoukkue kävi hakemassa täyden pistepotin Ilvekselta lukemin 3-0 (0-0). Lohkon viimeinen ottelu pelataan Hongan ja TPS:n B-tyttöjen välillä. Melkoisia ihmeitä saa siis tapahtua, että Honka jatkopaikan tyrii. TPS:n tyttöjoukkue piti tiukoilla Ilveksen reservejä, mutta joutui tunnustamaan tamperelaiset paremmakseen maalein 0-2 (0-1).

A- ja B-lohkojen tilanteet ovat vielä auki. A-lohkossa ONS voitti JyPK:n lisäajalla syntyneellä maalilla 3-2 (0-1). OTP ja koronatartuntojen vuoksi otteluita perumaan joutunut RoPS tasasivat pisteet 1-1 (0-0). B-lohkossa KuPS Akatemia pelasi niin ikään tasapelin PK Keski-Uusimaata vastaan. Lopputulos oli 1-1 (0-1).

E-lohkossa jatkopaikka on varmimmin tyrkyllä PK-35:lle, joka löi HPS:n 4-1 (1-1). Lohkon kolmosena oleva VIFK on pelannut vasta yhdesti, minkä vuoksi sillä on oma mahdollisuutensa jatkopaikkaan.

Suomen Cupin lohkovaihe pelataan pääosin päätökseen ensi viikonloppuna.

Tulokset:
La 13.2. EPS - P-Iirot 3-0 (1-0)
La 13.2. HPS - PK-35 1-4 (1-1)
La 13.2. Ilves - FC Honka 0-3 (0-0)
La 13.2. KuPS Akatemia - PKKU 1-1 (0-1)
La 13.2. ONS - JyPK 3-2 (0-1)
La 13.2. TPS - HJK 2-4 (1-1)
La 13.2. VJS - PK-35 Vantaa 0-5 (0-3)
Su 13.2. OTP - RoPS 1-1 (0-0)
Su 13.2. TPS (T18) - Ilves/2 0-2 (0-1)
Su 13.2. Åland United - HJK (T18) 8-1 (5-0)

Artikkeliin liittyviä aiheita: