PalloTV - Suomen Cupin välieräparit arvottu

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.07.2023

Suomen Cupin välieräparit arvottu

Ilves kohtaa kotikentällään AC Oulun. IFK Mariehamnille jälleen laivamatka pääkaupunkiseudulle

Suomen Cupin välieräparit arvottiin Veikkaus TV:n suorassa lähetyksessä. Arvontakulhosta nousivat parit, joissa Ilves isännöi AC Oulua ja IFK Mariehamn matkaa Espooseen FC Hongan vieraaksi. Välierät pelataan 23. elokuuta paitsi FC Hongan peli 13. syyskuuta, jos espoolaiset ovat vielä eurocupeissa mukana alkuperäisen aikataulun aikana.

Välierien voittajat etenevät loppuotteluun, joka pelataan Helsingin Olympiastadionilla 30. syyskuuta. Välieräparien arvonnan yhteydessä arvottiin finaalin kotijoukkue, joka on otteluparin FC Honka - IFK Mariehamn voittaja. Koska ottelu pelataan Stadikalla, suurta merkitystä kotiedulla ei kuitenkaan ole.

Suomen Cupin säännöt muuttuvat välierissä, sillä jatko-ottelu tulee tässä vaiheessa mukaan. Jos välierä on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, pelataan 2 x 15 min jatko-ottelu loppuun saakka. Jos sen jälkeenkin tasalukemat seisovat tulostaululla, siirrytään rangaistuspotkukilpailuun.

Artikkeliin liittyviä aiheita: