PalloTV - David Haro täydentää Interin miehistöä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.02.2022

David Haro täydentää Interin miehistöä

Espanjalaisella kokemusta kotimaansa toiselta sarjatasolta.

FC Inter on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen espanjalaisen David Haron kanssa. Kokenut 31-vuotias laitahyökkääjä siirtyy Turkuun kotimaansa kolmannella sarjatasolla pelaavasta UE Costa Bravasta.

Haro on edustanut pääasiassa espanjalaisia seuroja, mutta hän on pelannut kaksi puolikasta kautta Ruotsissa GIF Sundsvallissa. Haron edustamia espanjalaisseuroja ovat mm. Atlético Baleares, CF Reus Deportiu ja Gimnàstic de Tarragona.

Vastustajan riveissä Haron useasti nähnyt FC Interin valmentaja Miguel Grau pitää hankintaa hyvänä lisänä seuraan.

– Hän on erittäin älykäs pelaaja, joka osaa pelata hyvin wingerin roolissa. Hänellä on kyky leikata sisään ja pelata hyvin yhteen muiden taitavien pelaajien kanssa, Grau arvioi FC Interin verkkosivuilla.

– David on kokenut pelaaja, joka on pelannut paljon Espanjassa ja pelikokemusta löytyy myös muualta. Hänellä on paljon otteluita vyöllään Espanjan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta, ja se ei ole lainkaan helppo sarja. Lisäksi hän on fantastinen persoona, joka todella janoaa menestystä Interille.

Artikkeliin liittyviä aiheita: