PalloTV - FC Hakalle kärkimies Skotlannista

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.02.2022

FC Hakalle kärkimies Skotlannista

Lee Erwin täyttää seuran vaatimukset profiilihyökkääjästä

FC Haka ja 27-vuotias skottihyökkääjä Lee Erwin ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. FC Hakan mukaan Erwin täyttää profiilihyökkääjän laatuvaatimukset.

– Hän täyttää kaikki profiilihyökkääjän vaatimukset ja olen tosi iloinen, että me onnistuttiin saamaan sopimus maaliin asti, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi seuran verkkosivuilla.

Skotlannin pääsarjapelaajana Erwin on kovan luokan vahvistus FC Hakalle. Tainio kiittelee seuran onnistunutta rekrytointia.

– Meillä on seurassa loistava kontaktiverkosto, jota olemme alkaneet hyödyntämään ja sitä kautta tämmöiset siirrot ovat mahdollisia, Tainio kehuu.

Erwin siirtyy Valkeakoskelle St. Mirren FC:stä, jonka perässä skottihyökkääjän ansioluettelossa on pitkä liuta eri seurojen nimiä. Erwin on pelannut mm. Kilmarnock FC:ssä sekä Englannin puolella Bury FC:ssä, Leeds Unitedissa ja Oldham Athleticissa.

Brittein saarten ulkopuolella tämä on vasta toinen keikka. Erwin pelasi Iranin pääsarjassa kauden 2018-19. Jalkapalloilulliselta näkökannalta ulkomaat eivät kuitenkaan ole outoja paikkoja Erwinille. Hän on pelannut kymmenen ottelua Skotlannin eri nuorten ikäkausimaajoukkueissa.

Erwinin hankinnan myötä FC Hakan joukkue on valmis. Päävalmentaja Tainion mukaan uusia pelaajia ei enää etsitä. Sopimuspelaajien määrä on 27.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia