PalloTV - HJK:n päävalmentaja Koskela: "Haluamme olla kilpailukykyisiä pitempään"

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.02.2022

HJK:n päävalmentaja Koskela: ”Haluamme olla kilpailukykyisiä pitempään”

PalloTV jututti HJK:n päävalmentaja Toni Koskelaa ja kysyi, minkälaisen analyysin Klubi-valmennus on tehnyt viime kaudesta? Minkälaisia pelillisiä oppeja viime kausi tarjosi? Mikä toimi, mikä ei? Minkälaista palloa hän haluaa Klubin pelaavan tulevalla kaudella?

Suomen mestari HJK:n viime kausi oli menestyksekäs mutta epätasainen. Mestaruuteen päättyneen kauden kritisoiminen voi kuulostaa saivartelulta, mutta se on Klubin tapauksessa perusteltua. HJK on kasvamassa ulos Veikkausliigasta. Siksi joukkueen ja samalla seuran edesottamuksia on perusteltua arvioida eri mittatikulla.

Klubi oli vahva alkukaudesta, jos ei peräti ylivoimainen. Joukkueen peli svengasi ja tulokset olivat sen mukaisia. Ainoa tahra tuli Suomen Cupissa toukokuussa, kun joukkue hävisi KuPS:lle loppuottelun rankkareilla.

Pitkään näytti siltä, että Veikkausliigan voittaja oli ratkaistu jo ennen sarjan puoliväliä. Tasapainoilu Veikkausliigan ja kesällä käynnistyneiden eurocup-pelien välillä osoittautui kuitenkin haastavaksi. HJK:n tuloskunto laski loppukautta kohti sekä Veikkausliigassa että eurocup-peleissä, mikä johti siihen, että Suomen mestaruuskin oli lopulta lipsahtaa käsistä. HJK onnistui kuitenkin välttämään nöyryytyksen ja varmistaa mestaruuden kauden viimeisessä ottelussa KuPS:aa vastaan Kuopion Väre Areenalla.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia