PalloTV - Joona Toivio, HJK – ”Veikkausliiga-debyytti olisi kiva saada”
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.02.2022

Joona Toivio, HJK – ”Veikkausliiga-debyytti olisi kiva saada”

Toppari Joona Toivio, 33, pelasi komean uran ulkomailla. 15 vuotta kestänyt reissu vei hänet Hollantiin, Ruotsiin, Norjaan ja Puolaan. A-maajoukkueen paitaa hän ehti kantaa lopun 10 vuotta ennen kuin ilmoitti jättävänsä maajoukkuepelit nuoremmille viime syksynä. Sitten hän solmi sopimuksen HJK:n kanssa.

Miksi Toivio palasi Suomeen? Hän olisi varmasti voinut pelata uransa loppuun esimerkiksi Ruotsissa, josta hän siirtyi takaisin kotimaahan. Oliko HJK itsestään selvä valinta? Minkälaista uravaihetta Toivio kokee elävänsä? Minkälaisia tunteita maajoukkueuran lopettaminen aiheutti, kun savu oli laskeutunut? Minkälaisin tavoittein hän lähtee tulevaan kauteen?    

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: