PalloTV - Pelintekijä Pyry Hannola kasvaa ulos Veikkausliigasta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.02.2022

Pelintekijä Pyry Hannola kasvaa ulos Veikkausliigasta

Rovaniemeläislähtöinen Pyry Hannola, 20, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokea jalkapallomaailmaa. Kaudella 2017 hän debytoi 15-vuotiaana Veikkausliigassa RoPS:n paidassa. Samana kesänä hän jo siirtyi Tanskaan FC Midtjyllandin hyvämaineiseen akatemiaan kolmivuotisella sopimuksella. Kesäkuussa 2020 oli edessä siirto HJK:n riveihin. Viime kaudeksi Hannola lainattiin Seinäjoella, jossa hän oli SJK:n pronssijoukkueen pelin keskiössä. Nyt hän on takaisin HJK:ssa ja odotukset ovat korkealla.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: