PalloTV - Pelintekijä Pyry Hannola kasvaa ulos Veikkausliigasta
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
24.02.2022

Pelintekijä Pyry Hannola kasvaa ulos Veikkausliigasta

Rovaniemeläislähtöinen Pyry Hannola, 20, on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokea jalkapallomaailmaa. Kaudella 2017 hän debytoi 15-vuotiaana Veikkausliigassa RoPS:n paidassa. Samana kesänä hän jo siirtyi Tanskaan FC Midtjyllandin hyvämaineiseen akatemiaan kolmivuotisella sopimuksella. Kesäkuussa 2020 oli edessä siirto HJK:n riveihin. Viime kaudeksi Hannola lainattiin Seinäjoella, jossa hän oli SJK:n pronssijoukkueen pelin keskiössä. Nyt hän on takaisin HJK:ssa ja odotukset ovat korkealla.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: