PalloTV - Mehmet Hetemaj, SJK – ”Kolmen kärkeen liigassa ja jatkoon eurocupissa”
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
25.02.2022

Mehmet Hetemaj, SJK – ”Kolmen kärkeen liigassa ja jatkoon eurocupissa”

PalloTV tapasi SJK:n keskialueen toteemin Mehmet Hetemajn, 34, joka kertoi odottavansa kieli pitkällä, että pääsee kirkastamaan SJK:n viime kauden pronssin. Onko se realismia, kun puolet Kerhon rosterista on vaihtunut sitten viime kauden? Mitä uudella päävalmentajalla Joaquin Gomezilla on tuoda tavoitteen tueksi, minkälaista palloa hän haluaa SJK:n pelaavan? Millä pelipaikalle hän on kaavaillut Hetemajta? Entä tulevan kesän eurocup-matsit, millä mielin ja tavoittein hän lähestyy niitä?

Hetemajn viime kausi oli loukkaantumisen sävyttämä. Hänen polvensa operoitiin juuri sarjakauden alla ja se piti hänet toipilaana melkein koko kauden. Nyt hän on saanut harjoitella terveenä ja on valmiina taistoon. Pelikuntoinen Hetemaj on SJK:lle enemmän kuin yksi pelaaja. Hän on yksi Kerhon henkisistä ja pelillisistä johtohahmoista. Pelkästään hänen läsnäolonsa kentällä rauhoittaa sekä joukkuetta että kotiyleisöä.

Hetemaj debytoi HJK:n paidassa Veikkausliigassa kaudella 2007, jonka jälkeen hänen tiensä vei nopeasti ulkomaille. Seitsemän ulkomailla vietetyn vuoden aikana hän edusti eri seuroja muun muassa Kreikassa ja Italiassa. Vuonna 2015 oli aika palata Suomeen ja seuraksi valikoitui SJK, jota hän edustanut siitä lähtien.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: