PalloTV - Odotettu sopimus - HIFK kiinnitti Lutumba-Pitahin

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.02.2022

Odotettu sopimus – HIFK kiinnitti Lutumba-Pitahin

Ykköstä pelannut hyökkääjä saa näyttää osaamistaan.

HIFK on täydentänyt joukkuettaan Didis Lutumba-Pitahilla. Osapuolten välinen sopimus oli odotettu, sillä Lutumba-Pitahin otteet testijaksolla olivat onnistuneita.

Lutumba-Pitah on 23-vuotias hyökkääjä, jolla on pelikokemusta monesta seurasta nuoresta iästään huolimatta. Hän on pelannut lähinnä Ykkösessä ja Kakkosessa edustaen FC Honka/Akatemiaa, Klubi 04:ää, AC Kajaania ja viimeksi Rovaniemen Palloseuraa. Lutumba-Pitah on pelannut Ykkösessä 43 ottelua. Liigakokemusta hänellä ei ole.

Lutumba-Pitah on hyökkääjä, joka voi pelata kärjessä tai laidalla. Laitahyökkääjän ominaisuudessa hän pääsi käyttämään vahvuuksiaan ja esiintyi onnistuneesti HIFK:n pelaamissa Liigacupin otteluissa.

– Sanoisin, että nopeus on suurin vahvuuteni. Ja sitä kautta vaarallisuus hyökkäyssuuntaan, Lutumba-Pitah kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Pelaaminen HIFK:ssa on tuntunut tosi hyvältä. Tässä on kasassa aika lailla uudistunut porukka, valmentajia myöten. Väkeä on vaihtunut paljon, joten siihen menee oma aikansa, että kaikki pääsevät samaan säveleen. Tämä on tuntunut kuitenkin ympäristönä tosi hyvältä, samoin valmentajat ovat osaavia, Lutumba-Pitah jatkaa.

HIFK:llä on nyt 23 pelaajasopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia