PalloTV - SJK vahvisti keskikenttäänsä
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.02.2022

SJK vahvisti keskikenttäänsä

Alfie Bates on tehnyt pitkän sopimuksen seuran kanssa.

SJK on hankkinut keskikentälleen vahvistuksen Englannista. Seura on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan Batesin kanssa. Liikennettä tapahtuu myös toiseen suuntaan. Viime kaudella Veikkausliigan parhaaksi hyökkääjäksi valittu ja maalikuninkuuden jakanut Ariel Ngueukam ei jatka seurassa.

SJK on salamyhkäinen Batesin sopimuksen suhteen. Sen pituutta kuvataan ainoastaan pitkäksi. Muuten seura ei aio kertoa sopimuksen yksityiskohdista. Pysyvän siirron erikoisehtona on, että kansainvälinen pelaajasiirtomenettely tapahtuu normaalisti.

Bates on keskikentän pohjapelaaja. SJK on etsinyt tälle pelipaikalle sopivaa vahvistusta jo pitkään.

– Bates on juuri sen pelipaikan pelaaja, jolle olemme etsineet vahvistusta jo jonkin aikaa, emmekä ole aiemmin löytäneet täysin sopivaa. Olemme tehneet hänestä kaikki taustatarkistukset tarkkaan, ja olemme seuranneet häntä pitkään. Siksi uskomme, että olemme nyt löytäneet juuri sellaisen pelaajan mitä haluamme, SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kommentoi seuran verkkosivuilla.

Gómezin mukaan Bates on nuorempi, mitä he alun perin hakivat, mutta on silti tyytyväinen uuteen vahvistukseen. Päävalmentaja on erityisen iloinen siitä, että Batesin voi heittää nopeasti kentälle. Englannista saapuvana hän tulee käynnissä olevasta sarjasta eikä tarvitse harjoituskautta alle.

Bates tulee Seinäjoen riveihin Walsall FC:stä, joka pelaa Englannin neljännellä sarjatasolla League Twossa. Bates on nuori, mutta hän ehti silti pelata puolensataa ottelua Walsallin paidassa. Uusi pelaaja lupaa vastustajille hikisiä hetkiä.

– Olen kovaa taklaava keskikenttäpelaaja, pyrin aggressiivisesti eteenpäin ja olen hyvä syöttämään. Tykkään auttaa joukkuekavereitani, ja olen aika usein äänessä kentällä. Pidän itseäni johtavana pelaajana, Bates kommentoi SJK:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: