Jesse Öst, SJK – Modernin maalivahdin prototyyppi – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.02.2022

Jesse Öst, SJK – Modernin maalivahdin prototyyppi

SJK:n maalivahti Jesse Öst, 31, täyttää modernin maalivahdin tunnusmerkit. Hän ei pelkästään torju, vaan on aktiivinen osa puolustuslinjaa, molempiin suuntiin. Maalivahti ennakoi ja ohjaa alakertaa, kun joukkue ottaa vastaan. Pelin avausvaiheessa hän osallistuu tarvittaessa aktiivisesti jalalla, mikä luo numeraalisen ylivoiman ja pallollisen turvan omalle puolustuskolmannekselle. Lisäksi Öst on PalloTV:n viiksijaoksen mukaan vahva kandidaatti alkavan kauden ”Komeimmat Pensselit”-kisassa.

PalloTV kävi jututtamassa Östiä ja kysyi, miten maalivahdin pelaaminen on muuttunut hänen uransa aikana? Miten hänen oma pelaamisensa on kehittynyt uran edetessä? Asettaako päävalmentaja Gomezin pelitapa jotakin eritysvaatimuksia maalivahdin pelaamiselle? Tuoko kolmen alakerralla pelaaminen jotakin erityistä maalivahdin rooliin? Minkälaisin odotuksin Öst lähtee kauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: