PalloTV - Ville Tikkanen, SJK - ”Eurocup-pelit ovat iso askel”
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
01.03.2022

Ville Tikkanen, SJK – ”Eurocup-pelit ovat iso askel”

SJK:n toppari Ville Tikkanen, 23, odottaa kesän eurocup-pelejä kieli pitkällä. Kansainvälistä kokemusta Tikkasella on nuorisomaajoukkueista, mutta eurocup-ottelut miesten tasolla ovat uusi kokemus. Tikkanen lukeutuu siihen nuorten pelaajien ryhmään, joka tietää, että kansainvälisissä ympyröissä onnistuminen voi parhaimmillaan merkitä sitä, että he löytävät itsensä pelaamassa aivan eri ympyröissä hyvinkin nopeasti.

PalloTV tapasi Tikkasen ja kysyi, miten hän arvuuttaa eurocup-pelien merkityksen? Joko europelit ovat puheenaiheena pukukopissa? Millä mielin hän seurasi suomalasijoukkueiden eurocup-taivalta viime kaudella? Minkälaisena hän näkee SJK:n lähtökohdat eurocup-peleihin lähdettäessä? Mitä hän ajattelee omasta pelaamisestaan, kun siirrytään isompiin valoihin?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: