PalloTV - Urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström, HIFK - "Pelin pitää kehittyä ja identiteetin näkyä"
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.03.2022

Urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström, HIFK – ”Pelin pitää kehittyä ja identiteetin näkyä”

Helsingin IFK:n omistaja vaihtui vuodenvaihteessa, toisena vuonna peräkkäin. Nyt seuran omistaa HIFK Fotboll Ab-yhtiön taakse ryhmittynyt suomalainen liikemiesryhmä. Kaikki hyvin siltä osin, mutta miten kentän puolella?

Urheilutoimenjohtaja Mikä Lönnström pääsi aloittamaan joukkueensa rakentamisen muita liigajoukkueita myöhemmin, jolloin kilpailukykyisen joukkueen rakentaminen ei ainakaan helpotu. Mitä Lönnström itse ajattelee asiasta?

PalloTV jututti Lönnströmiä ja kysyi, kuinka raskas viime kausi oli vetää läpi? Minkä kokoisella pelaajabudjetilla HIFK operoi tällä kaudella? Minkälaista Rödaa hän on rakentamassa? Miltä joukkueen pelin pitää näyttää, ja mihin sen pitää yltää, jotta hän on tyytyväinen kauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: