PalloTV - Manageri Hexi Arteva, FC Honka – ”Huonon päivän pelin pitää olla parempaa”
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.03.2022

Manageri Hexi Arteva, FC Honka – ”Huonon päivän pelin pitää olla parempaa”

FC Hongan manageri Hexi Arteva tekee hartiavoimin töitä espoolaisen futiksen eteen. Tekemistä riittää, kun olosuhteet ovat retuperällä, eikä espoolaiset löydä enää Tapiolan Urheilupuistoon. Hongan viime kauden kotiotteluiden yleisöluvut olivat kiusalliset. Eikä kentän puolellakaan mennyt ihan putkeen, kun kuuden parhaan loppusarja ja eurocup-paikka jäivät haaveeksi.

PalloTV tapasi Artevan ja kysyi, minkälaisen arvosanan hän antaa Hongan viime kaudelle? Minkälaisia pelillisiä oppeja kausi tarjosi? Minkälaista Honkaa nyt rakennetaan? Minkälaisella pelaajabudjetilla seura operoi alkavalla kaudella? Mitä sillä pitäisi saada?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: