PalloTV - Puolustaja Henri Aalto, FC Honka – ”Monipuolisempaa hyökkäyspeliä”
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
07.03.2022

Puolustaja Henri Aalto, FC Honka – ”Monipuolisempaa hyökkäyspeliä”

FC Hongan puolustaja Henri Aalto, 32, on elänyt keskellä suomalalaista pelitapakeskustelua. Honka oli ensimmäisiä suomalaisseuroja, jotka ottivat pelilliseksi ohjenuorakseen pallokontrollin. Muoto oli 3-5-2, eikä hyökkäyspäähän ollut kiire. Nyt Honka on palaamassa neljän puolustuslinjaan. Se ei sinänsä muuta espoolaisten pelin perusprinsiippejä, mutta tuo siihen variaatioita. Pallonkontrollista ei olla luopumassa. Mihin suuntaan Aalto näkee pelin kehityksen kulkevan? Minkälaisia pelillisiä oppeja viime kausi tarjosi? Missä on Hongan pelilliset kehityskohteet?

Toimittaja: Junnu Leskelä 

Artikkeliin liittyviä aiheita: