PalloTV - Konsta Rasimus, FC Honka – ”Tavoitteena vauhti, jossa vastustajat ei pysy mukana”

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
08.03.2022

Konsta Rasimus, FC Honka – ”Tavoitteena vauhti, jossa vastustajat ei pysy mukana”

Konsta Rasimus, 31, on stadilaisen jalkapallokoulun tuote. Malmin Palloseurassa pelaamisen aloittaneella ja sittemmin Klubissa junioriputken läpi käyneellä keskikenttäpelaajalla lähtee nyt kuudes perättäinen kausi Hongassa. Samalla Rasimuksesta on kasvanut yksi Veikkausliigan kokeneemmista pelaajista.

PalloTV jututti Rasimusta ja kysyi, miten ikä ja kokemus ovat muuttaneet hänen valmistautumistaan kauteen? Miten hänen oma pelaamisensa on kehittynyt vuosien saatossa? Honka on ollut yksi pallokontrollipelin edelläkävijöistä Suomessa, joten Rasimus on seurannut maassa käytyä pelitapakeskustelua aitiopaikalta, mitä hän ajattelee siitä? Mihin suuntaan Hongan peliä viedään? Minkälaisin tavoittein konkari itse lähtee kauteen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia