PalloTV - Päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS – ”Haluamme pelata hyökkäävää palloa”

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
09.03.2022

Päävalmentaja Jussi Nuorela, VPS – ”Haluamme pelata hyökkäävää palloa”

Vaasan Palloseura nousi viime kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigan kahden Ykkösessä vietetyn kauden jälkeen. Seuran viime vuodet ovat olleet turbulentteja, sekä kentällä että toimiston puolella. Nyt näyttää siltä, että vaasalaiset olisivat jälleen saamassa juonen päästä kiinni. Joukkue pelasi hyvän syksyn, joka kiidätti sen Ykkösen voittoon. Sen varaan on päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan hyvä rakentaa jatkuvuutta.

PalloTV käväisi Vaasassa ja kysyi Nuorelalta, mitä VPS:n pitää vahvistaa suhteessa viime kauteen? Minkälaista jalkapalloa päävalmentaja haluaa nähdä Vepsun pelaavan? Mikä puhuu sen puolesta, että VPS pysyy Veikkausliigassa? VPS on nousijajoukkueeksi verrattain kokenut, minkälaisena hän näkee sen merkityksen? Kuka, tai ketkä ovat VPS:n päävastustajat tulevalla veikkausliigakaudella? Onko Veikkausliigan voimasuhteissa havaittavissa muutosta?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia