PalloTV - Sebastian Strandvall, VPS – ”Tavoitteena paikka sarjan keskikastissa”
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.03.2022

Sebastian Strandvall, VPS – ”Tavoitteena paikka sarjan keskikastissa”

Keskikenttäpelaaja Sebastian Strandvallia, 35, voi hyvällä syyllä nimittää vaasalaisen nykyjalkapallon ikoniksi. Hänen taitotasonsa, pelinäkemyksensä ja kokemuksensa ovat vuosien saatossa olleet ominaisuuksia, joihin Vaasassa on totuttu luottamaan ja nojaamaan. Sama pätee nytkin, kun VPS tekee paluun Veikkausliigaan parin vuoden tauon jälkeen.

PalloTV käväisi hiljattain Vaasassa ja kysyi Strandvallilta, mikä puhuu sen puolesta, että Vepsu pysyy Veikkausliigassa? Kuka, tai ketkä ovat VPS:n päävastustajat sarjassa? Minkälaisena hän on nähnyt Veikkausliigan kehityksen viime vuosina? Minkälaisena hän näkee oman roolinsa tulevan kauden joukkueessa? Minkä tyyppistä palloa VPS lähtee pelaamaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: