PalloTV - Kalle Multanen, VPS - ”Haluan olla isossa roolissa”

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.03.2022

Kalle Multanen, VPS – ”Haluan olla isossa roolissa”

Hyökkääjä Kalle Multanen, 32, on Ykkösen kaikkien aikojen paras maalintekijä, tai ainakin hän on tehnyt eniten maaleja sarjassa. Vaasalaiskannattajat odottavat hänen kantavan ison tulosvastuun myös nousijajoukkue VPS:n piikissä. Multanen on tässä vaiheessa jo tuttu nimi kaikille Ykköstä seuraaville, mutta Veikkausliigassa häntä on nähty vähemmän, mistä se mahtaa johtua?

PalloTV pistäytyi Vaasassa ja kysyi Multaselta, miksei häntä ole nähty enempää liigassa? Viimeisin visiitti oli FC Lahden paidassa kaudella 2016. Miten Veikkausliiga on muuttunut tällä välin? Miten hyökkääjän oma pelaaminen on muuttunut iän ja kokemuksen myötä? Multaseen kohdistuu suuret tulosodotukset ensi kesänä, tuoko se paineita? Miltä kauden pitää näyttää ja mihin sen pitää päätyä, jotta hän on tyytyväinen?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: