PalloTV - Calum Ward, AC Oulu - "Jatkan kehittymistä pelaajana ja ihmisenä"
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.03.2022

Calum Ward, AC Oulu – ”Jatkan kehittymistä pelaajana ja ihmisenä”

Calum Ward on AC Oulun 21-vuotias nuori englantilais-irlantilainen maalivahti, joka teki vuosi sitten harvinaisen liikun ja siirtyi englantilaisesta jalkapalloakatemiasta Veikkausliigaan. Viime kaudella hän pelasi HIFK:ssä ja siirtyi täksi kaudeksi AC Ouluun. Mikä oli Suomeen siirtymisen taustalla? Miten siirto tapahtui ja keitä oli sen takana? Miksi HIFK vaihtui AC Ouluun?

Kun puhumaan päästiin, PalloTV kävi muutenkin urakuvioita läpi Wardin kanssa eri näkökulmista aina tulevaisuuden suunnitelmiin saakka. Kuulemme muun muassa, mikä järkytti Wardia kaikkein eniten Suomeen tullessa. Hän kertoo myös, mitkä ovat britti- ja suomifutiksen olennaisimmat yhtäläisyydet ja erot.

Ward oli viime kaudella huuhkajalegenda Antti Niemen valmennuksessa. Miten Ward kehittyi Niemen ohjaksissa? Entä saammeko tietää Niemestä ennen kertomattomia salaisuuksia vai emme?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: