PalloTV - Klubi lainaa Kouassivi-Benissanin Lahteen

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.03.2022

Klubi lainaa Kouassivi-Benissanin Lahteen

Lainapestien erikoismies vahvistaa lahtelaisten hyökkäyspelaamista.

FC Lahti on hankkinut Kevin Kouassivi-Benissanin joukkueeseensa. Kouassivi-Benissan siirtyy HJK:sta koko kauden kestävällä lainasopimuksella hyppyrimäkien juurelle.

Kouassivi-Benissan on HJK:n juniorimyllyn käynyt pelaaja, joka aloitti miesten pelit Klubi 04:n paidassa. Toden teolla hänen pelinsä HJK:n reservijoukkueessa alkoivat kaudella 2017, mutta Kouassivi-Benissan ehti debytoida Kakkosessa 17-vuotiaana yhden ottelun verran jo edellisellä kaudella.

Kouassivi-Benissan nousi HJK:n kokoonpanoon ensimmäisen kerran kaudella 2018. Seuraava kausi alkoi HJK:n riveissä, mutta päättyi lainasopimuksella RoPS:n paidassa. Seuraava laina vei hänet FC Interiin seuraavalla kaudella. Nyt on vuorossa jo kolmas lainapesti, tällä kertaa siis Lahteen.

– Olen HJK:n kasvatti ja tämä on minun neljäs kauteni edustusjoukkueen mukana ja kolmas laina. Talvikausi on sujunut ihan hyvin ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan ja näyttämään osaamistani. Lahti vaikuttaa hyvältä ja ilmapiiri ja meininki on ollut hyvä, Kouassivi-Benissan kommentoi FC Lahden kotisivuilla.

– Lahdessa on paljon naamatuttuja ja Antonio Regueron kanssa pelasin yhdessä Rovaniemellä. Muistan pelin, jossa tein urani ensimmäisen osuman ja se oli hyvä maali. Voitimme sen ja toivottavasti osun täälläkin. Minulla on kapasiteetti juosta ja tehdä töitä koko ottelun ajan. Viimeisellä kolmanneksella osaan antaa murtavia syöttöjä ja hyviä keskityksiä.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli ottaa uuden tulokkaan riemumielin vastaan. Hän on tyytyväinen, että seura tarttui HJK:n tarjoamaan täkyyn.

– Kouassivi-Benissanin nimi tuli pöydälle, että meidän olisi mahdollista saada hänet ja halusimmekin sille paikalle hyökkäysorientoituneen pelaajan. Hänellä on kehitysmahdollisuuksia jokaisella osa-alueella. Hän on silti kokenut ja ollut useamman vuoden liigaympyröissä, Zeneli kommentoi FC Lahden kotisivuilla.

– Hänen selkeät vahvuutensa ovat hyökkäyspelaamisessa. Hänellä on vahvat keskitykset ja hän tukee hyvin hyökkäyksiä. Hän kykenee ruokkimaan meidän hyökkääjiämme suunnanmuutostilanteissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: